Hemma hos oss.

AB Gislavedshus är helägt av Gislaveds kommun och vi äger och förvaltar ca 2.300 lägenheter, flera affärs- och kontorslokaler, garage m.m. Omkring 4.400 personer har sitt hem i våra lägenheter, vilket är ungefär 15% av kommunens invånare. Vi erbjuder stor variation i vårt boendeutbud: allt från parhus till höghus i olika miljöer – med hela spannet från centralt i större ort till bykänsla på landet. Alla ska hunna hitta sin egen hemmakänsla när man är hyresgäst hos Gislavedshus.

Mer om Gislavedshus och organisation

Hållbarhet.

Vi ska erbjuda boenden som bidrar till hållbar utveckling för hela Gislaveds kommun: vid förvaltning, utveckling och nyproduktion av bostäder och lokaler väljer vi de alternativ som långsiktigt värnar miljön och bidrar till en hållbar utveckling. Vi har ett aktivt arbete med våra utemiljöer för att bidra till ökad trygghet, attraktivitet och trivsel för våra hyresgäster och besökare.

Långsiktighet: varje beslut grundar sig i en affärsmässighet och att vi använder effektiv och minskad resursanvändning för framtida generationer. Genom kompetensutveckling av våra medarbetare håller vi oss uppdaterade om vad som händer i vår bransch och i vår omvärld. Gislavedshus har anslutit sig till Allmännyttans klimatinitiativ, ett gemensamt upprop för att minska utsläppen av växthusgaser. Målet är att de allmännyttiga bostadsföretagen ska vara fossilfria senast år 2030 och att energianvändningen ska minska med 30 procent.

Läs mer om Allmännyttans klimatiniativ

 

 

 

Vision och affärsidé.

Tillsammans och med hyresgästerna i fokus erbjuder vi trygga och attraktiva boenden som möter marknadens krav på god standard och bra service till konkurrenskraftiga hyror. Vi erbjuder varierande boendemiljöer på flera olika platser runt om i hela Gislaveds kommun. Hos Gislavedshus är man hemma.

Läs mer om vision och affärsidé

Årsredovisning.

Gislavedshus är ett bolag som ägs till 100% av Gislaveds kommun. Vill du fördjupa dig i vår ekonomi finns senaste årens årsredovisningar tillgängliga här.

Läs årsredovisning

Jobba hos oss.

Hos Gislavedshus finns det många olika typer av tjänster – allt från administrativa tjänster inom ekonomi, förvaltning och organisation till praktiska roller som exempelvis fastighetsskötare. Om vi har lediga tjänster just nu finns de på länken nedan.

Lediga tjänster på Gislavedshus

Sponsring och samarbeten.

Sedan december 2021 har Gislavedshus en ny policy för sponsring. I första hand är vi intresserade av samarbeten som stödjer barn och ungdomar i Gislaveds kommun. Detta kan vara enskilda aktiviteter inom kultur och idrott eller andra samhällsaktiviteter som främjar integration och jämställdhet.

Ta reda på mer och ansök

Sponsringssamarbete – Erbjudanden


 

A piece of Småland.

Rubriken är platsvarumärket för Gislaveds kommun. Platsen Gislaveds kommun är en del av Småland och vi drivs av den småländska lusten att utveckla och utvecklas. Traditionellt hantverk och beprövade metoder möter här innovativ teknik, kreativitet och design. Vi är en plats full av äventyr och fart, samtidigt är lugnet aldrig långt borta. Varierad natur och en skatt av vackra platser ger njutning, en viktig del av livet. Vi är en del av Gnosjöregionen som är känd för sin driftighet. Denna märks tydligt i vår kommun, med många entreprenörer som har driv och kompetens i överflöd. 

Är du nyfiken på Gislaveds kommun kan du klicka dig vidare till olika områden på länken nedan.

Mer om platsvarumärket


 

Invigningsfilm Billingsberg – 22 januari 2022.

Se vår film med invigningen av Billingsberg, där du får gå på lägenhetsvisning, höra om ursprunget till namnet och lyssna till invigningstal. Medverkar gör bland annat Gislavedshus VD Malin Larsson, Stubbe och ordförande i näringslivsföreningen Helena Svenningsson. 

 

Till invigningsfilmen