Vi skapar ännu mer hemma.

Gislavedshus vill vara med och bidra till utvecklingen av Gislaveds kommun och stärka attraktiviteten. Vi gör det genom att erbjuda bra boende i hyresrätter samtidigt som vi tar ansvar för framtiden, med hållbarhetstänk vid såväl underhållsarbeten, renovering och vid nybyggnation. Här presenterar vi några av de projekt som är planerade, under arbete eller färdigställda senaste tiden.

 

Billingsberg, Smålandsstenar

Gislavedshus största projekt i modern historia! 38 lägenheter på 8 våningar, i centrala Smålandsstenar.

Läs mer...

Skomakargärdet, Gislaved

Vi bygger ett trevligt, lugnt och fridfullt område på Sörgården i Gislaved, med 24 lägenheter i radhus.

Läs mer...

Podalen, Reftele

Vi har påbörjat planering av att bygga nya lägenheter i Reftele, på området mellan Dalgatan, Vallgatan och Nygatan.

Läs mer...

 

 

Västergatan 15-21, Gislaved

Vi renoverar Västergatan 15 och 21 med nytt tak, ny ventilation m.m. Två byggnader rivs, för att skapa möjlighet till nybyggnation och utveckling av utemiljön.

Läs mer...

Villagatan 1, Smålandsstenar

Villagatan 1 stamrenoveras. Vi byter ut avlopps- och vattenledningar, värmeledningar, elledningar, samt renovering av WC och kök i vissa lägenheter.

Läs mer...

Anderstorpsvägen 4-6 och Danska vägen 9, Gislaved

Anderstorpsvägen 4-6 och Danska vägen 9 i Dalen, Gislaved kommer att stamrenoveras under 2023-2025. Vi byter ut samtliga fönster, ventilation, avlopps- och vattenledningar, renoverar badrum och byter ut elinstallationer.

Läs mer...

 

 

Hallarydsv. 42, Nils-Gustavsg. 37 och Södergatan 34, Gislaved

Vi förbättrar utemiljön kring Hallarydsvägen 42, Nils-Gustavsgatan 37 och Södergatan 34 på Lundåkerområdet i Gislaved. Vi renoverar stolpbelysning, bygger en ny sittgrupp i trädgården, monterar fler papperskorgar och förbättrar plattytor, häckar och staket.

Läs mer...