Om företaget
AB Gislavedshus är till 100% ägt av Gislaveds kommun och vi äger och förvaltar idag ca 2.300 lägenheter, ett antal affärs- och kontorslokaler, serviceanläggningar, förskolor, garage samt carportar med mera.

Därmed är Gislavedshus den största och ledande aktören på fastighetsmarknaden i Gislaveds kommun. Det gör oss till en drivande  spelare i exempelvis utvecklingsfrågor kring boende och samhällsutveckling.

Vi vill vara med och bidra till en utveckling av Gislaveds kommuns olika orter där vi är verksamma, där vi kan bidra med attraktiva och trygga boendemiljöer. Vi ska se till att man hittar sitt hemma.

Ägare och styrelse
Gislavedshus styrelse är vald av Gislaveds kommuns styrelse och består av 7 personer som. 

I styrelsen sitter det 6 män och 1 kvinna. Styrelseordförande är Björn Martinsson, vice styrelseordförande är Inga-Lill Svanberg. Ledamöter är Ulf Jiretorn, Fredrik Claar, Ingebert Magnusson, Henrik Hallberg samt Stefan Nylén.

Ledamöter i styrelsen kan du kontakta via Gislavedshus.

Organisation
Gislavedshus har cirka 40 medarbetare inom olika yrkeskategorier, ungefär hälften av medarbetarna arbetar som fastighetsskötare, snickare eller elektriker och andra häften arbetar med administration, fastighetsförvaltning, ekonomi och marknad. Verkställande direktör är Malin Larsson.

Gislavedshus är anslutet till Sveriges Allmännytta, arbetsgivarorganisationen Fastigo och Husbyggnadsvaror HBV förening.

 

 

Bostäder
Söker du nytt boende? Hos oss är det tryggt och enkelt att hyra. Som flexibel uthyrare löser vi bostadsfrågan åt hundratals kunder varje år. Vi erbjuder uthyrning till så väl företag som privatpersoner, alltifrån rum till större lägenheter.

Garage & Carport
Gislavedshus erbjuder utöver bostäder möjligheten att hyra carport, garage och handikappsparkering. Beroende på vilken ort du är intresserad av att hyra på kan vi erbjuda både kalla och varma platser. I vissa finns möjligheten att använda motorvärmaruttag.

Lokaler
Gislavedshus erbjuder möjligheten att på ett tryggt och enkelt sätt hyra såväl lokaler som lägenhet och garage. Vi är lokalt förankrade och har som ambition att möta dina behov varesig det gäller lokaler eller bostäder.

 

 

Din trygga bostad
Gislavedshus erbjuder trygghet, support och enkelhet. På vår hemsida kan du snabbt kika igenom våra lediga bostäder på den ort du önskar. Genom oss generar du även ett säkert hyresavtal, anpassat efter både din bostad och dina behov.

Hyr din P-plats redan idag
Här på vår hemsida kan du enkelt se vilka lediga alternativ det finns på din önskade ort. Utbudet på de olika orterna varierar över tid, utöver uthyrning i Gislaved finns vi även i Broaryd, Burseryd, Reftele, Hestra, Smålandsstenar och Anderstorp.

Hyra lokaler
I vårt bokningssystem finns det chans att boka våra lokaler. Våra fastigheter är ljusa och fräscha med god standard. Gislavedshus är en trygg och långsiktig aktör med ett brett utbud av lediga fastigheter.