Jobba hos oss

Vi söker arbetsledare till hantverksorganisationen...

Vi utökar nu vår verksamhet ytterligare - vi vill fortsätta utvecklas och jobba bättre för att få ännu nöjdare hyresgäster.
Vill du vara med på denna resa och arbeta med varierande uppgifter kopplat till hantverkare där du kommer 
kunna vara med och forma din nya tjänst? Då kanske du är vår nya arbetsledare!

 

Arbetsuppgifter
I rollen som Arbetsledare ansvarar du för planeringen och leder arbetet för hantverksorganisationen. Initialt kommer du också arbeta med att förstärka vår hantverksorganisations personalstyrka. Som Arbetsledare planerar och upprättar du budget tillsammans med Driftchef. Du ansvarar för dokumentation, administration, uppföljning i projektet samt medverkar aktivt till projektets tekniska och ekonomiska genomförande. Arbetet innehåller mycket kontakt med hyresgäster och entreprenörer vilket ställer krav på prestigelöshet och social förmåga.

 

Kompetensprofil
Vi söker dig som har gymnasial och/eller eftergymnasial utbildning gärna med inriktning mot fastighetsteknik/förvaltning eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig.
Du skall ha erfarenhet av arbetsledning i bygg eller anläggningsbranschen. Meriterande är erfarenhet av LOU, god datavana samt projektledning och avtalsuppföljning


Körkort B krävs.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad och har god framförhållning. Förmåga att styra, följa upp och samtidigt leda medarbetare i det dagliga arbetet. Då arbetet innehåller mycket planering, problemlösning och samarbete med många olika aktörer ställs det krav på social förmåga och framför allt flexibilitet. Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är ett plus.

Placeringsort: Gislaved
Omfattning: Heltid
Tillsättning: Snarast eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag är den 25 april men vi tillämpar löpande urval.
Vänligen maila din ansökan till gislavedshus@gislavedshus.se


Har du frågor ang. tjänsten vänligen kontakta...
Driftchef Mattias Johansson 0371–566718