Anderstorp

Kvarteret Ågatan

Ett av Gislavedshus större bostadsområden i Anderstorp. Med Anderstorpsån och härlig grönska som närmsta granne. Innergården med lekplats och grillmöjligheter. Området gränsar till centrum som ligger på andra sidan ån. Området består av fyra olika adresser som fördelas i olika bostadsformer med ca 100 lägenheter – från mindre ettor till fyror. Här finns också marklägenheter med egen uteplats, Parkering och garage finns i utkanten av området så att bostadsområdet är bilfritt och lugnt. 

 

Ågatan 52

Ågatan 52

Ågatan 54

Ågatan 54

Ågatan 56

Ågatan 56

Ågatan 58

Ågatan 58

 

 

 

Kvarteret Centrum

Gislavedshus största område i Anderstorp ligger centralt i centrum. Nära till all service som förskola, grundskola och sporthall. Området består av ca 170 lägenheter fördelade i flera olika bostadshus med grönska och parkmiljö utanför knuten. Varje hus har sin unika stil och inredning – vissa moderna och vissa med lite äldre charm.

 

Torggatan 6-12

Torggatan 6-12

Brogatan 11 och  Nygatan 1

Brogatan 11 och Nygatan 1

Nygatan 5 och Torggatan 2-4

Nygatan 5 och Torggatan 2-4

 

 

 

Kvarteret Brogatan/Storgatan

Litet område mitt i centrala Anderstorp. Dessa 16 lägenheter har en härlig 1960-tals känsla. Här har du butiker samt trevliga matställen runt hörnet – allt man vill ha som hyresgäst om man vill bo centralt.

 

Brogatan 1

Brogatan 1

Storgatan 3

Storgatan 3

 

 

 

Kvarteret Storgatan 51

Ett mysigt litet minikvarter - tre hus med en gemensam härlig innegård med lekmöjligheter för de minsta hyresgästerna. Nära centrum och nära Anderstorpsån med lummighet gör att detta till ett attraktivt område för alla åldrar. Samtliga hus har genomgått en ordentlig renovering (2020) - med nya badrum och nya kök.

 

Storgatan 51

Storgatan 51