Kvarteret Ågatan

Gislavedshus näst största bostads område i Anderstop finner du här. Med Anderstorpsån och härlig grönska som närmsta granne får den som väljer att bo på Ågatan ett härligt kvarter att leva i. Närhet till butikerna på andra sidan ån - gör livet smidigare. Området består av fyra olika adresser som fördelas i olika bostadsformer med ca 100 lägenheter - från mindre ettor till fyror. Parkering och garage finns i utkanten av området vilket för att bostadsområdet blir bilfritt och lugnt.

 

Ågatan 52

Ågatan 52

Ågatan 54

Ågatan 54

Ågatan 56

Ågatan 56

Ågatan 58

Ågatan 58

 

 

 

Kvarteret Centrum

Gislavedshus största område i Anderstorp ligger centralt. Väljer man någon av dessa adresserna har man närhet till matbutik, café och hotell. Även bra avstånd till faciliteter såsom förskola, vårdcentral, serviceboende, grundskola och sporthall. Området består av ca 170 lägenheter fördelade i flera olika bostadshus med grönska och parkmiljö med sittplatser runt om. Varje hus har sin unika stil och inredning - vissa moderna och vissa med lite äldre charm.

 

Torggatan 6-12

Torggatan 6-12

Nygatan 5 & Torggatan 2-4

Nygatan 5 & Torggatan 2-4

Brogatan 11 & Nygatan 1

Brogatan 11 & Nygatan 1

 

 

 

Kvarteret Brogatan/Storgatan

Minsta området ligger mitt i centrala Anderstorp. Dessa 16 lägenheter har en härlig 60-tals känsla.
Med butiker runt hörnet samt trevliga matställen på minimalt gångavstånd finns allt man vill ha som hyresgäst om man vill bo centralt.

 

Brogatan 1

Brogatan 1

Storgatan 3

Storgatan 3

 

 

 

Kvarteret Storgatan 51

Välkommen till ett underbart litet minikvarter - tre hus med en gemensam härlig innegård med lekmöjligheter för de minsta hyresgästerna. Nära centrum och nära Anderstorpsån gör att detta är ett attraktivt område för både yngre och äldre hyresgäster. Samtliga hus har genomgått en ordentlig renovering (2020) - nya badrum och nytt kök har satts in.

 

Storgatan 51

Storgatan 51