Ledigt

Här nedan visas alla våra lediga objekt.
Läs mer om dessa och gör din intresseanmälan på respektive objekt under Bostäder, Garage & Carport eller Lokaler.
Har du övriga frågor om våra objekt vänligen ring 0371-56 67 00 eller maila oss gislavedshus@gislavedshus.se.

Önskar du information om hur man får lägenhet hos oss - vad kräver Gislavedshus av dig som hyresgäst, vem får lägenheten mm vänligen klicka in på "Uthyrningsregler".

Vänligen kontrollera dina kontaktuppgifter - viktigt att din mailadress & mobiltelefonnummer stämmer!

 

 

 

 

Bostäder

 

 

 

 

 Garage & Carport

 

 

 

 

Lokaler

 

  

Bostäder
Söker du nytt boende? Hos oss är det tryggt och enkelt att hyra. Som flexibel uthyrare löser vi bostadsfrågan åt hundratals kunder varje år. Vi erbjuder uthyrning till så väl företag som privatpersoner, alltifrån rum till större lägenheter.

Din trygga bostad
Gislavedshus erbjuder trygghet, support och enkelhet. På vår hemsida kan du snabbt kika igenom våra lediga bostäder på den ort du önskar. Genom oss generar du även ett säkert hyresavtal, anpassat efter både din bostad och dina behov.

Garage & Carport
Gislavedshus erbjuder utöver bostäder möjligheten att hyra carport, garage och handikappsparkering. Beroende på vilken ort du är intresserad av att hyra på kan vi erbjuda både kalla och varma platser. I vissa finns möjligheten att använda motorvärmaruttag.

Hyr din P-plats redan idag
Här på vår hemsida kan du enkelt se vilka lediga alternativ det finns på din önskade ort. Utbudet på de olika orterna varierar över tid, utöver uthyrning i Gislaved finns vi även i Broaryd, Burseryd, Reftele, Hestra, Smålandsstenar och Anderstorp.

Lokaler
Gislavedshus erbjuder möjligheten att på ett tryggt och enkelt sätt hyra såväl lokaler som lägenhet och garage. Vi är lokalt förankrade och har som ambition att möta dina behov varesig det gäller lokaler eller bostäder.

Hyra lokaler
I vårt bokningssystem finns det chans att boka våra lokaler. Våra fastigheter är ljusa och fräscha med god standard. Gislavedshus är en trygg och långsiktig aktör med ett brett utbud av lediga fastigheter.