Om oss

 

 

AB Gislavedshus är till 100% ägt av Gislaveds Kommun och vi äger och förvaltar idag ca 2.300 lägenheter,
ett antal affärs- och kontorslokaler, serviceanläggningar, förskolor, garage samt carportar mm.

Idag bor ca 4.400 personer i Gislavedshus lägenheter. Det innebär att ca 15% av Gislaveds Kommuns invånare bor hos oss.

Vi erbjuder stor variation i vårt boendeutbud: från små radhus till det högsta huset i Gislaved centrum
som är hela sju våningar högt.

Gislaveds kommun är ett av få ställen i Sverige där du en perfekt vårvinterdag kan åka skidor på förmiddagen
och gå en golfrunda på eftermiddagen.
På kvällen kan du ta dig en fisketur och kanske få se en älg.
Resten av året har vi nära till nästan allt: naturen, upplevelserna och småstadens charm.
Dessutom är det alltid nära till flera större städer - Göteborg, Växjö, Halmstad och Jönköping ligger en dryg timma bort.

 

 

 


 

Bostäder
Söker du nytt boende? Hos oss är det tryggt och enkelt att hyra. Som flexibel uthyrare löser vi bostadsfrågan åt hundratals kunder varje år. Vi erbjuder uthyrning till så väl företag som privatpersoner, alltifrån rum till större lägenheter.

Din trygga bostad
Gislavedshus erbjuder trygghet, support och enkelhet. På vår hemsida kan du snabbt kika igenom våra lediga bostäder på den ort du önskar. Genom oss generar du även ett säkert hyresavtal, anpassat efter både din bostad och dina behov.

Garage & Carport
Gislavedshus erbjuder utöver bostäder möjligheten att hyra carport, garage och handikappsparkering. Beroende på vilken ort du är intresserad av att hyra på kan vi erbjuda både kalla och varma platser. I vissa finns möjligheten att använda motorvärmaruttag.

Hyr din P-plats redan idag
Här på vår hemsida kan du enkelt se vilka lediga alternativ det finns på din önskade ort. Utbudet på de olika orterna varierar över tid, utöver uthyrning i Gislaved finns vi även i Broaryd, Burseryd, Reftele, Hestra, Smålandsstenar och Anderstorp.

Lokaler
Gislavedshus erbjuder möjligheten att på ett tryggt och enkelt sätt hyra såväl lokaler som lägenhet och garage. Vi är lokalt förankrade och har som ambition att möta dina behov varesig det gäller lokaler eller bostäder.

Hyra lokaler
I vårt bokningssystem finns det chans att boka våra lokaler. Våra fastigheter är ljusa och fräscha med god standard. Gislavedshus är en trygg och långsiktig aktör med ett brett utbud av lediga fastigheter.