Viktig information kring din flytt - 1/12

Den 1 december infaller på en tisdag vilket innebär att inlämning av nycklar sker senast tisdag 1 november kl 11.30

Om du flyttar ut gäller följande:
Nycklar ska lämnas in senast 11.30 tisdag den 1 november i kundtjänst på Torggatan 3. Du kommer att mötas av personal från Gislavedshus som släpper in max en person i taget, har du sällskap med dig kommer de att få vänta utanför dörren. Se till att hålla avstånd till övriga personer som väntar på att bli insläppta.

Om du har milda symptom på luftvägsinfektion (såsom hosta, feber, snuva, halsont) och/eller tillhör en riskgrupp ber vi dig att lämna dina nycklar i brevinkastet vid Gislavedshus huvudkontor, lägg nycklar i ett kuvert och märk med ert lägenhetsnummer, eller be en anhörig eller vän att lämna in dina nycklar. Det samma gäller om du önskar att lämna in nycklarna i förtid när kundtjänst inte är bemannat.

Om du flyttar in gäller följande:
Nycklarna hämtas i kundtjänst på Torggatan 3 – det krävs ett bokat möte med vår uthyrning för att kunna få hämta sina nycklar.

Om du har milda symptom på luftvägsinfektion (såsom hosta, feber, snuva, halsont) och/eller tillhör en riskgrupp ber vi dig att be en anhörig eller vän att hämta dina nycklar. De måste ha med sig en fullmakt underskriven av dig samt din och sin egen legitimation. Det är tacksamt om ni också meddelar oss detta via mejl eller telefon.

Tänk på att planera din flytt i god tid.