Viktig information kring din flytt - 1/1

 

Om du flyttar ut gäller följande:
Nycklar ska lämnas in senast 11.30 måndagen den 3 januari hos kundtjänst på Torggatan 3. Du kommer att mötas av personal från Gislavedshus som kommer att titta på dina nycklar så att allt stämmer enligt det ni har fått ut från oss tidigare.

Om du har milda symptom på luftvägsinfektion (såsom hosta, feber, snuva, halsont) ber vi dig att lämna dina nycklar i brevinkastet vid Gislavedshus huvudkontor, lägg nycklar i ett kuvert och märk med ert lägenhetsnummer, eller be en anhörig eller vän att lämna in dina nycklar. Det samma gäller om du önskar att lämna in nycklarna i förtid när kundtjänst inte är bemannat.

Om du flyttar in gäller följande:
Nycklarna hämtas i kundtjänst på Torggatan 3 – det krävs ett bokat möte med vår uthyrning för att kunna få hämta sina nycklar - kontakta dem kontorstid på telefon 0371-56 67 00.

Om du har milda symptom på luftvägsinfektion (såsom hosta, feber, snuva, halsont) ber vi dig att be en anhörig eller vän att hämta dina nycklar. De måste ha med sig en fullmakt underskriven av dig samt din och sin egen legitimation. Det är tacksamt om ni också meddelar oss detta via mejl eller telefon.

Tänk på att planera din flytt i god tid.