Pågående Arbete & Renovering

Nedan listar vi pågående arbete som vi har skickat ut som information till de hyresgäster som är berörda - är det så att man inte ger oss tillåtelse att använda huvudnyckel för att gå in i er lägenhet så vänligen kontakta
Kundtjänst på telefon 0371-56 67 00 alt. email gislavedshus@gislavedshus.se

 

Bergåsa 1, Broaryd
Vi kommer byta samtliga balkongräcken på fastigheten. Under vecka 17 kommer de gamla att rivas och vecka 19-20 kommer de nya att monteras upp. Balkongerna kan ej nyttjas under denna tid.

Stationsallén 7-9, Gislaved
Vecka 16-22 kommer vår leverantör Skanska att byta fönster i era lägenheter. Vi önskar att det är fritt framför fönsterna. Vi återkommer med mer information om vilka dagar vi kommer till just er lägenhet.

Trasten & Henja området, Gislaved
Räddningstjänsten i Gislaved & Gnosjö kommer att göra hembesök i era lägenheter för att kontrollera brandskydd och vad som är viktigt att tänka på vid brand. Vid behov av batteri eller ny brandvarnare vänligen kontakta oss på Gislavedshus så ombesörjer vi detta.

Mogatan 18, Hestra
Vecka 19/20 påbörjar vi fönsterbyte - vi kommer att informera er vilken dag vi kommer till just er lägenhet. Vi önskar att ni tar ner gardiner och plockar bort blommor från fönsterna samt flytta ut möblerna ca 1 m från fönsterna.

Krongatan 9-11, Reftele
Grävning inför inkoppling av bredband pågår. 
Vi kommer att lyfta på plattor på uteplatser för att kunna gräva in till husväggarna. Vid frågor ring Bobby Pontén - telefon 070-246 49 06.

Gärdesvägen & Karlsrovägen, Skeppshult
Vi kommer med hjälp av våra entreprenörer byta takpannor på samtliga hus samt tvätta och behandla garagetaken.
Markarbete med ny beläggning på garageuppfarter och gångar kommer också att utföras. Arbetet med taken påbörjas vecka 17 och övriga arbeten kommer ske fortlöpande därefter.