Hestra

Beskrivning av lägenheter på Bivägen 3

Denna moderna och nybyggda fastighet ligger i centrala Hestra, med närhet till service och handel. Fastigheten har totalt 16 lägenheter varav 1 st i storlek 2 och 15 st i storlek 3  r.o.k.

Varmhyra, uppvärmningen av varmvattnet och förbrukningen av hushållsel efterdebiteras på nästkommande hyresavi.

Inglasade balkonger med textilmatta på varje våningsplan.

Lägenheterna är ljusa med öppen planlösning och den inglasade balkongen blir nästan som ett extra rum. Ekparkett på golven förutom i tamburen där det läggs klinker, inga trösklar eller lister mellan rummen.

Köket har vita köksluckor och mörkgrå bänkskiva med eklist. Köket är utrustat med spishäll, diskmaskin, micro och ugn i högskåp, kyl- och frysskåp med dörröppningshjälp handtag/pedal, spisfläkt-kolfilter.

Badrummen har grå plastmatta på golvet och kakel 10*10 i vitt och grått samt är utrustade med badrumsskåp, handukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhetsförråd mellan 3-5 kvm är placerade högst upp i huset, hissen går ända upp till förråden.

Miljöstation/cykelförråd finns i separat byggnad på innergården.

Utanför fastigheten finns 18 parkeringsplatser varav 2 är handikappsparkering, platserna är inte reserverade till en viss lägenhet men avser de boende i huset.

Är du intresserad kontakta oss på tel 0371-56 67 00 så skickar vi intresseanmälan eller kom in och hämta på huvudkontoret i Gislaved. Det finns även möjlighet att visa sitt intresse genom att skicka mail till gislavedshus@gislavedshus.se

Aktuellt

AB Gislavedshus
Torggatan 3A
Gislaved
Tel: 0371-56 67 00
Fax: 0371-56 67 97
Jour: 010 - 470 51 84
Mail: gislavedshus@gislavedshus.se