Felanmälan

Felanmälan...

En av fördelarna med att bo i hyresrätt är att man inte behöver oroa sig när vitvarorna går sönder eller när duschblandaren läcker. Istället gör ni en felanmälan till oss, antingen genom att göra en webbanmälan via Mina sidor, mailar till gislavedshus@gislavedshus.se eller ringer kundtjänst på 0371-56 67 00.


När kundtjänst tar emot din anmälan görs en serviceanmälan som skickas ut till fastighetsskötaren som jobbar på ditt område. Du bestämmer själv om det är okej för fastighetsskötaren att gå in och åtgärda problemet med huvudnyckel eller om du gärna är hemma när de kommer. Fördelen med att tillåta huvudnyckel är att man kan få hjälp snabbare då fastighetsskötaren inte behöver boka en tid utan kan komma så snart de har möjlighet.

Våra fastighetsskötare arbetar på flera olika bostadsområden och de bearbetar alla serviceanmälan i tur och ordning, så de kommer så snart de har möjlighet - de har 4 arbetsdagar på sig att komma på felanmälan.

Om du gör felanmälan via mail måste följande information finnas för att vi skall kunna registrera din felanmälan:

• Förnamn Efternamn
• Personnummer
• Lägenhetsnummer (Numret står på er ytterdörr)
• Beskrivning av felet
• I vilket rum är felet?
• Får vår personal använda huvudnyckel när de kommer för att åtgärda felet? (om Ni inte är hemma)

 

 


 

Skadedjur & Insekter

Skadedjur och annan ohyra är mer vanligt förekommande i våra hem än vi tror. De kan till exempel följa med oss hem när vi reser eller ligga kvar i den där fina soffan du fyndade på loppisen i helgen. De trivs bäst och frodas kring dina matrester, i dammtussen, i fuktiga utrymmen och bland lortiga kläder.

Det är därför viktigt att hålla rent och torrt i din lägenhet. Du kan själv förebygga uppkomsten av skadedjur genom att till exempel hålla diskhon ren från smutsig disk och alltid torka golvet efter du duschat.

Du som hyresgäst är skyldig att rapportera in till oss om du har eller misstänker att du har fått något skadedjur.
Detta gör du genom att ringa kundtjänst - telefon 0371-56 67 00 eller via mina sidor här på hemsidan.

Vi har avtal med Anticimex som hjälper oss av bekämpa skadedjur. Tjänsten är helt kostnadsfri för dig som hyresgäst.