Vi söker Teknisk chef

Gislavedshus är kommunens bostadsbolag med 38 anställda som äger och förvaltar 2 314 lägenheter, ett antal affärs- och kontorslokaler, serviceanläggningar, förskolor mm. Årsomsättningen uppgick 2017 till 164 Mkr. Gislaveds kommun är en välmående kommun med ett aktivt näringsliv beläget vid Nissan. Detta tillsammans med ett variationsrikt föreningsliv gör Gislaved intressant för företagsetableringar och som bostadsort.

Teknisk chef är direkt underställd VD och ingår i företagets ledningsgrupp. Som teknisk chef är du ansvarig för vår tekniska utvecklingsavdelning. Avdelningen hanterar nyproduktion, långsiktig underhållsplanering, projektledning, upphandlingsfrågor, hållbar utveckling samt innefattar kompetens inom områdena bygg, el, energi, VVS, utemiljö och fysisk tillgänglighet. Som tekniskchef har du full verksamhet-, personal, ekonomi- samt arbetsmiljöansvar. Du medverkar också i arbetet med utveckling av företagets lednings- och styrfunktioner, utveckling av mål- och budgetprocessen samt uppföljningsprocesser.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Verksamhets, personal och ekonomiansvar för tekniska utvecklingsavdelningen,

- innebär att leda, planera och styra arbetet mot uppsatta mål.

  • Ansvarar tillsammans med VD för att identifiera behov av nyproduktion/ombyggnad av fastigheter samt att se till att underlag tas fram för kontroll och uppföljning
  • Ansvarar för långsiktig underhållplanering och projektledning vid större underhållsåtgärder
  • Ansvarar för framtagande av förfrågningsunderlag och upphandling av ramavtal och övriga upphandlingar för entreprenörer/leverantörer
  • Huvudprocessägare för Förvaltningsprocessen.

Kvalifikationer:

Vi tror att du har en ingenjörsutbildning eller kompetens inom bygg/fastighetsbranschen som du erhållit genom ett antal års arbete i liknande roll. Du är analytisk, jobbar affärsmässig och är beslutsför med förmågan att lyfta blicken och våga välja väg framåt. Rollen kräver att du har erfarenhet och kunskaper inom drift- och underhållsarbete av fastigheter, projektledning samt entreprenadjuridik.

Som person är du lugn, trygg, tydlig och konsekvent i din kommunikation och känner dig bekväm med att fatta beslut och styra gruppen framåt. Du vill utvecklas i din roll och har god samarbetsförmåga. Du har ett genuint intresse för människor och en naturlig social förmåga.

Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är ett plus.

Körkort klass B - Bil. Tillgång till egen bil.

Ansökan: Verkar det intressant så skicka din ansökan senast den 25 november 2018

Kontaktpersoner VD Malin Larsson, 0371-566772

Fackliga kontaktpersoner Vision Göran Öggesjö, 0371-566774  

Skicka in ansökan här..

Aktuellt

AB Gislavedshus
Torggatan 3A
Gislaved
Tel: 0371-56 67 00
Fax: 0371-56 67 97
Jour: 010 - 470 51 84
Mail: gislavedshus@gislavedshus.se