Pågående Arbete & Renovering

Nedan listar vi pågående arbete som vi har skickat ut som information till de hyresgäster som är berörda - är det så att man inte ger oss tillåtelse att använda huvudnyckel för att gå in i er lägenhet så vänligen kontakta
Kundtjänst på telefon 0371-56 67 00 alt. email gislavedshus@gislavedshus.se

 

 

Torggatan 10, Anderstorp
Ombyggnation av nedfarten till källaren & ny utemiljö påbörjas fredag 27/9. Källaringången kommer att vara helt stängd under byggtiden.

 

Ågatan 56, Anderstorp
Under vecka 39 påbörjas ett omfattande arbete med er utemiljö runt om lägenheterna. Vi kommer att göra detta i två etapper - första innebär att de asfalterade områdena tas bort och göras om - samt att uteplatserna tas bort och görs om. Det kommer att finnas mycket stora & små maskiner på området samt en hel del anläggningsarbetare.

  

Ågatan 58A-D, Anderstorp
Torsdag 3/10 till och med Fredag 4/10 kommer vår leverantör Elkompaniet att sätta in en fläkt på toaletterna i några lägenheter.

 

Trasten & Henja området, Gislaved
Räddningstjänsten i Gislaved & Gnosjö kommer att göra hembesök i era lägenheter för att kontrollera brandskydd och vad som är viktigt att tänka på vid brand. Vid behov av batteri eller ny brandvarnare vänligen kontakta oss på Gislavedshus så ombesörjer vi detta.

 

Ängsgatan 6-8, Gislaved
Onsdag 9/10-Fredag 11/10 kommer vi att åtgärda era balkonger efter besiktningen av dessa. Ni behöver rensa framför glaspartien så vi enkelt kommer fram till dem.  

 

Gärdesvägen & Karlsrovägen, Skeppshult
Vi kommer med hjälp av våra entreprenörer byta takpannor på samtliga hus samt tvätta och behandla garagetaken.
Markarbete med ny beläggning på garageuppfarter och gångar kommer också att utföras. Arbetet med taken påbörjas vecka 17 och övriga arbeten kommer ske fortlöpande därefter.