Ledigt jobb Områdeschef

Gislavedshus är kommunens bostadsbolag med 37 anställda som äger och förvaltar 2 265 lägenheter, ett antal affärs- och kontorslokaler, serviceanläggningar, förskolor mm. Årsomsättningen uppgick 2016 till 172 Mkr. Gislaveds kommun är en välmående kommun med ett aktivt näringsliv beläget vid Nissan. Detta tillsammans med ett variationsrikt föreningsliv gör Gislaved intressant för företagsetableringar och som bostadsort.   

Områdeschefen är direkt underställd VD och ingår i företagets ledningsgrupp. Som områdeschef är du operativt ansvarig för våra områden i Anderstorp, Smålandsstenar, Reftele, Tallberga, Skeppshult, Burseryd och Broaryd.  Som områdeschef har du fullt verksamhet-, personal, ekonomi- samt arrbetsmiljöansvar för förvaltare, fastighetsskötare, driftstekniker och hantverkare inom området. Du medverkar också i arbetet med utveckling av företagets lednings- och styrfunktioner, utveckling av mål- och budgetprocessen samt uppföljningsprocesser.  Du ansvarar för att planera, utveckla, organisera underhåll och fastighetsskötsel inom respektive område tillsammans med dina medarbetare. Samtidigt som du är lyhörd för hyresgästernas tankar och idéer hur boendemiljön kan förbättras i områdena. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter * Personal- och arbetsmiljöansvar - leda och utveckla medarbetare  • Upprätta verksamhetsplan • Ansvara för underhålls- och ombyggnadsprojekt  • Beställning av konsulttjänster, entreprenörstjänster enligt ramavtal samt uppföljning • Kontakt och information till hyresgäster, entreprenörer och myndigheter  • Ekonomiskt ansvarig för ditt område

KVALIFIKATIONER Vi tror att du har en ingenjörsutbildning eller kompetens inom fastighetsteknik som du erhållit genom ett antal års arbete i liknande roll. Du är en trygg ledare med god social kompetens som kan skapa tydlighet, verka rådgivande och inge förtroende hos dina medarbetare och samarbetspartners. Du är också affärsmässig, analytisk och beslutsför med förmåga att lyfta blicken och våga välja väg framåt. Du bidrar med struktur och drivs av att se dina medarbetare växa.

Som person är du lugn, trygg, tydlig och konsekvent i din kommunikation och känner dig bekväm med att fatta beslut och styra gruppen framåt. Du vill utvecklas i din roll och har god samarbetsförmåga. Du har ett genuint intresse för människor och en naturlig social förmåga.

Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift, ytterligare språkkunskaper är ett plus..

Körkort klass B - Bil. Tillgång till egen bil.

Ansökan: Verkar det intressant så skicka er ansökan med löneanspråk senast den 5 november 2017.

Kontaktpersoner VD Malin Larsson, 0371-566772
Fackliga kontaktpersoner Vision Göran Öggesjö, 0371-566774  

Skicka in ansökan här..

Aktuellt

AB Gislavedshus
Torggatan 3A
Gislaved
Tel: 0371-56 67 00
Fax: 0371-56 67 97
Jour: 010 - 470 51 84
Mail: gislavedshus@gislavedshus.se